KIERTOVESIPUMPUT

Kauttamme Grundfos kiertovesipumput kohteeseen kuin kohteeseen.

grundfos ups2 25-80

Grundfos UP,UPS, UPS2 kiertovesipumput

Grundfosin pronssipesäinen UP Comfort -pumppu on energiatehokas ja yksinkertainen pumppu kotitalouksien käyttöveden kierrätykseen. UP 15-14B PM COMFORT -mallin energiankulutus on vain 8 W! Grundfosin UP- ja UPS-kiertovesipumput on tarkoitettu käyttövedelle ja niissä on RST-pesä.
Grundfos UPS2 on varustettu valurautapesällä ja se sopii vain lämmitysjärjestelmiin, ei käyttövedelle.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

grundfos alpha1 25-40 180 kiertovesipumppu

Grundfos Alpha1 – kiertovesipumput

Grundfos ALPHA1 on yksinkertainen, mutta kustannustehokas kiertovesipumppu. Helppokäyttöisen, luotettavan ja varmatoimisen ALPHA1-pumpun energiatehokkuus täyttää EuP 2015 -direktiivin vaatimukset.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Grundfos Alpha2 – kiertovesipumppu

ALPHA2 on nyt tutkitusti luokkansa energiatehokkain (VDE:n tutkimus, ID: 40041138). ALPHA2-mallien AUTOADAPT-toiminto tekee käytöstä helppoa ja säästää energiaa säätämällä pumpun toiminnan aina optimaaliseksi. ALPHA2:n uudet ominaisuudet kuivakäyntisuoja ja kesätila yhdessä muiden jo hyväksi havaittujen ja edistyksellisten ominaisuuksien kuten antimagneettisuus, yhden näppäimen ohjaus ja värinäkäynnistys, tekevät ALPHA2:sta parhaan valinnan kiertovesipumpuksi. ALPHA2-pumppujen mukana toimitetaan näppärä eristekuori.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Grundfos Alpha3 – kiertovesipumput

Uusi Grundfos ALPHA3 vie kotitalouksien lämmitysjärjestelmiin tarkoitetut kiertovesipumput aivan uudelle tasolle. Sen sisäänrakennettu kommunikointiominaisuus mahdollistaa lämmitysjärjestelmien helpon ja nopean tasapainotuksen yhdessä ALPHA Reader lukijan ja Grundfos GO Balance -sovelluksen kanssa. Muilta ominaisuuksiltaan ALPHA3 vastaa ALPHA2:ta. ALPHA-kiertovesipumppujen N-mallien pumppupesä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. N-mallit sopivat käyttövedelle tai erittäin vaativiin lämmitysjärjestelmiin.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti