PUMPPAAMOIDEN KUNTOKARTOITUKSET

Yleensä pumppaamon kuntoa ei huomioida kuin vasta siinä vaiheessa kun se toiminta lakkaa, jolloin paikalle tarvitaan imuautoja, putkimiehiä sekä sähkömiestä ja pahimmassa tapauksessa myös kuivatuspalveluja sekä siivoojia.

Pumppaamon toimimattomuus voi maksaa jopa kymmeniä tuhansia euroja esimerkiksi jos pumppaamo pääsee tulvimaan kellariin.

Pumppaamon kuntokartoituksen avulla päästään kiinni pumppaamon seuraaviin todennäköisiin ongelmakohtiin ja reagoimalla näihin ajoissa selvitään huomattavasti edullisemmin kuin jos pumppaamoa jouduttaisiin “elvyttämään” vikatilanteen jo ollessa päällä.

Katso kuntokartoitus tarjous tästä!


PUMPPAAMOIDEN VIANETSINNÄT JA -KORJAUKSET

Jos kuitenkin vikatilanne on jo päällä niin selvitämme mistä vika johtuu ja korjaamme sen. Hoidamme kaikki pumppaamoon liittyvät putki-, sähkö- sekä automaatiotyöt, olipa kyseessä sitten haljennut takaiskuventtiili tai toimimaton pintarajakytkin.


PUMPPAAMOSANEERAUKSET

Oli kyseessä sitten sade-, perusvesi- tai jätevesipumppaamo niin pumppaamon elinkaaret tuppaavat jäämään 10-20 vuoden välille.

Teemme pumppaamosaneeraukset “Avaimet käteen”- pakettina; suunnittelemme mahdollisen uuden putkiston/muokkaamme vanhan putkiston käymään uusille laitteille, mitoitamme pumput, vaihdamme vanhan ohjauskeskuksen, venttiilit sekä pinnanohjauslaitteiston, teemme kaikki tarvittavat asennus- ja käyttöönottotyöt. Lopuksi viemme vanhat romut pois sekä annamme käytönopastuksen pumppaamolaitteistolle.

Painotamme saneerauksissamme laatuun ja pitkäikäisyyteen; käytämme aina ruostumattomasta/haponkestävästä teräksestä valmistettuja pultteja, kiinnitystarvikkeita sekä nostoketjuja. Putkistoissa käytämme materiaalina joko PE-muovia tai ruostumatonta terästä.


PUMPPAAMOHUOLLOT

Aina koko pumppaamoa ei ole järkevää saneerata vaan myös huolloilla saadaan pumppaamon elinkaarta pidennettyä. Huollamme pumppaamot ja pumput valmistajasta riippumatta. Korjaamme myös paineenkorotuspumppuja.


KÄYTTÖÖNOTOT

Käyttöönotamme kenen tahansa valmistajan pumppaamolaitteiston, asennamme pumput, ohjauskeskukset sekä pinnanohjauslaitteisto. Käyttöönotosta teemme aina käyttöönottotarkastuspöytäkirjan, josta selviää pumppaamon kaikki tarvittavat tiedot.


RASVANEROTUSKAIVOT

Huollamme ja etsimme viat myös rasvanerotuskaivojen hälytysjärjestelmistä. Kauttamme rasvanerotuskaivonhälyttimet asennettuna ja käyttöönotettuna edullisesti; soita tai laita sähköpostia tarjouksesta.