PUMPPAAMOIDEN KUNTOKARTOITUKSET

Yleensä pumppaamon kuntoa ei huomioida kuin vasta siinä vaiheessa kun se toiminta lakkaa, jolloin paikalle tarvitaan imuautoja, putkimiehiä sekä sähkömiestä ja pahimmassa tapauksessa myös kuivatuspalveluja sekä siivoojia. Pumppaamon toimimattomuus voi maksaa jopa kymmeniä tuhansia euroja, jos vian takia pumppaamo pääsee esimerkiksi tulvimaan kellariin.

Pumppaamon kuntokartoituksen avulla päästään kiinni pumppaamon seuraaviin todennäköisiin ongelmakohtiin ja reagoimalla näihin ajoissa selvitään huomattavasti edullisemmin kuin jos pumppaamoa jouduttaisiin “elvyttämään” vikatilanteen jo ollessa päällä.

Katso kuntokartoitustarjous tästä!


PUMPPAAMOIDEN HUOLTO, VIANETSINTÄ JA VIKOJEN KORJAUS

Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa pumppaamon kokonaisvaltaisen huollon, vianetsinnän ja erilaisten vikojen korjaamisen. Jos vikatilanne on jo päällä, niin tulemme selvittämään mistä vika johtuu ja korjaamme sen, ennen kuin pieni vika alkaa aiheuttaa isompaa vahinkoa. Meiltä onnistuu niin putki-, sähkö- kuin automaatiotyötkin, kuten myös haljenneiden venttiilien tai toimimattomien kytkinten vaihto.

Lue lisää pumppaamohuollosta!


PUMPPAAMOSANEERAUKSET

Pumppaamoiden elinkaari on käyttökohteesta riippuen noin 10-20 vuotta, jonka jälkeen on hyvä saneerata pumppaamo taas sen hetken turvallisuus- ja toimintastandardien tasalle. Teemme pumppaamosaneeraukset avaimet käteen -palveluna, aina nykytilan kartoituksesta toimintasuunnitelman kautta kokonaisvaltaiseen toteutukseen ja jälkisiivoukseen.

Lue lisää laadukkaasta ja kestävästä pumppaamon saneerauksesta!


KÄYTTÖÖNOTOT

Käyttöönotamme kenen tahansa valmistajan pumppaamolaitteiston, asennamme pumput, ohjauskeskukset sekä pinnanohjauslaitteisto. Käyttöönotosta teemme aina käyttöönottotarkastuspöytäkirjan, josta selviää pumppaamon kaikki tarvittavat tiedot.


RASVANEROTUSKAIVOT

Huollamme ja etsimme viat myös rasvanerotuskaivojen hälytysjärjestelmistä. Kauttamme rasvanerotuskaivonhälyttimet asennettuna ja käyttöönotettuna edullisesti; soita tai laita sähköpostia tarjouksesta.


MUOVIHITSAUKSET

Työkalut  ja pätevyydet muoviputkistojen hitsaukseen aina 315mm asti, lisäksi myös extruuder-hitsaukset mm. uusille läpivienneille PE-muovisiin kaivoihin, kaivojen lyhennykset jne.