Pumppaamon huolto

Kuten kaikkeen, myös erilaisten pumppaamoiden ylläpitoon ja elinkaaren maksimoimiseen kuuluu säännöllinen pumppaamon huolto. Sadevesipumppaamon, perusvesipumppaamon ja jätevesipumppaamon elinkaari on noin 10-20 vuotta, jonka jälkeen on hyvä tehdä pumppaamon saneeraus – mikä tietenkin onnistuu myös meiltä.

Kokonaisvaltaisen pumppaamon saneerauksen lisäksi teemme kuitenkin myös pienempiä huoltotoimia, kun pumppaamossa alkaa toiminta ja tehokkuus heikentyä. Huollamme kaikki pumppaamot ja pumput, niiden valmistajasta riippumatta. Korjaamme myös paineenkorotuspumppuja.

Hajosiko pumppaamossa joku? Akuutissa huoltotarpeessa auttaa 24/7 päivystys!

Kun pumppaamossa hajoaa jotain, tulee vika korjata heti eikä huomenna merkittävämpien vaurioiden välttämiseksi. Soita meille ympäri vuorokauden toimivaan päivystysnumeroon 050 3034 765, niin tulemme apuun!

Pumppaamon huolto, viantestintä ja korjaus

Pienikin vika pumppaamon toiminnassa voi pitkään jatkuessaan aiheuttaa laiterikkoja tai muuta isompaa remonttia. Jos huomaat toimintatehon laskua tai outoa oireilua, ota pian yhteyttä niin etsimme mistä vika johtuu ja korjaamme sen. Hoidamme kaikki pumppaamoon liittyvät putki-, sähkö- sekä automaatiotyöt, olipa kyseessä sitten haljennut taskuventtiili tai toimimaton pintarajakytkin. Pumppaamon huolto hoituu kauttamme kokonaisuuden kattavana palveluna, jolloin et tarvitse useita eri erikoisosaajia eri osa-alueiden korjaamiseen.

Huoltopalvelumme yltää myös pumppaamon rasvanerotuskaivoihin. Huollamme ja etsimme viat pumppaamon rasvanerotuskaivon hälytysjärjestelmästä, mikäli huollon tarvetta esiintyy. Kauttamme saat myös rasvanerotuskaivon hälyttimet asennettuna ja käyttöönotettuna edullisesti – kysy tarjousta!

Soita tai laita viestiä, niin autamme pumppaamon saneeraustarpeen selvittämisessä!

Miika Juvonen 050 303 4765 / miika@pahus.fi

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.