Myymme Grundfosin sekä Lowaran porakaivo- ja avokaivopumppuja. Grundfos SP-pumpuista löytyy porakaivopumppuja tuotto alueelle 280m3/h , nostoa jopa 500m asti, aina 600m asennussyvyyteen saakka.

Grundfos SQE-mallien etuihin kuuluvat pieni halkaisija 74mm / 3″, integroituna taajuusmuuttaja,joka mahdollistaa käytön myös vakiopainesovelluksissa. SQE-porakaivopumppujen maksimi virtaama 9m3/h ja nostokorkeus 200m. Suurin osa malleista saatava valovirta ja kolmivaiheisina.

Lowara GS-porakaivopumpuissa nosto yltää aina jopa 350 m saakka ja tuotto 1-20 m3/h. Yksivaiheiset 230 V laitteet eivät tarvitse erillistä käynnistintä tai moottorisuojakytkintä.

Pyydä tarjous

GRUNDFOS SP -SARJAN PORAKAIVOPUMPUT

Grundfos SP on tarkoitettu avo- ja porakaivokäyttöön, ja sen voi asentaa myös vaaka-asentoon. 4”-malli soveltuu erityisesti kesäasunto- ja omakotitalokäyttöön sekä maatiloille. SP-pumpuissa on erinomainen hiekkapitoisen veden läpäisykyky, mutta tarvittaessa ne on helppo purkaa, puhdistaa ja koota. Kaikki veden kanssa kosketuksiin tulevat osat ovat ruostumatonta terästä tai NBR-kumia. Pumppuja saatavana 3-vaiheisina (400V).


GRUNDFOS SQE -SARJAN PORAKAIVOPUMPUT

Grundfosin pienet (halkaisija 74 mm) SQE-porakaivopumput on tarkoitettu 3″ kaivoon erityisesti kotitalouksien ja vapaa-ajan asuntojen vesihuoltotehtäviin ja kastelujärjestelmiin. SQE-pumppu sopii myös avokaivoihin, ja se voidaan asentaa myös vaakaan. SQE-pumpussa on integroitu taajuusmuuttaja, joka mahdollistaa pumpun käyttämisen vakiopainesovelluksissa, mutta pumppua voidaan käyttää tarvittaessa myös on/off-periaatteella. SQE-pumput on varustettu kuivakäyntisuojalla/pehmokäynnistyksellä sekä takaiskuventtiilillä. Kuivakäyntisuoja ei suojaa jatkuvalta kuivakäynniltä. SQE-pumpuissa ei tarvita kondensaattoria tai moottorin lämpösuojaa. SQE-pumppuja voidaan käyttää myös aggregaatin tai siniaaltoinvertterin kanssa. SQE on helppo päivittää vakiopaineratkaisuksi valitsemalla pumpun lisäksi vakiopainepaketti, joko perusmalli Basic tai laajempi Premium. Ilman vakiopainepakettia SQE toimii on/off-periaatteella.


GRUNDFOS SB/SBA -SARJAN AVOKAIVOPUMPUT

Grundfos SB -uppopumput soveltuvat puhtaan veden pumppaukseen
ja vedenottoon kotona ja mökillä sekä sadevesijärjestelmiin. SB on hiljainen ja erittäin luotettava uppopumppu. Sitä voidaan ohjata käytön mukaan, kun siihen liitetään pressostaatti.

Upotettavia SBA-vesiautomaatteja on helppo ja miellyttävä käyttää. Niissä on sisäänrakennettu automatiikka, joka käynnistää ja pysäyttää pumpun käytön mukaan, joten erillistä pressostaattia ei tarvita. Veteen upotettuna pumppu on äänetön. SBA-pumpuissa on myös integroitu kuivakäynti- ja lämpösuoja.


LOWARA GS – PORAKAIVOPUMPPU

GS-porakaivopumput soveltuvat puhtaan talousveden ja raakaveden siirtoon. Pumput on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pumppuja käytetään kotitalouksissa, maataloudessa, vesilaitoksilla ja teollisuudessa. Tuotto yltää aina jopa 350 m saakka ja tuotto 1-20 m3/h. Moottoreita on saatavana yksi- ja kolmivaiheisina. Yksivaiheiset 230 V laitteet eivät tarvitse erillistä käynnistintä tai moottorisuojakytkintä.


LOWARA SCUBA – AVOKAIVOPUMPPU

Scuba SC-pumput ovat upotettavia avokaivopumppuja, mitkä soveltuvat kotitalouksien, maatalouden ja vapaa-ajan asuntojen vesihuoltoon. Pumppu on ruostumatonta materiaalia sekä kaivoihin, säiliöihin että porausaukkoihin soveltuva. Pumppu voidaan asentaa sekä pysty- että vaaka-asentoon. Soveltuu puhtaalle, ei-kuluttavalle vedelle ja merivedelle.


 

Pyydä tarjous