Pumppaamon saneeraus

Eri käytössä olevien pumppaamoiden elinkaari on keskimäärin 10-20 vuotta, jonka jälkeen on hyvä tehdä pumppaamon kuntokartoitus ja selvittää onko tarve pumppaamon saneeraukselle eli laajemmalle uudistamiselle. Ajoissa tehty kuntokartoitus sekä säännöllisesti tehty huolto ja saneeraus ennaltaehkäisee kalliiksi käyviä yllättäviä remontteja tai laiterikkoja. Toteutamme saneeraukset sadevesipumppaamoon, perusvesipumppaamoon ja jätevesipumppaamoon, sekä vedenottamoihin että puhtaan veden paineenkorotusasemiin joiden haluatte toimivan pitkään ja tehokkaasti.

Pumppaamosaneeraus avaimet käteen -palveluna

Teemme kaikki pumppaamoiden saneeraukset kattavana “avaimet käteen”-palveluna, eli huolehdimme koko projektista alusta loppuun. Pumppaamon saneeraus sisältää seuraavat työvaiheet:

  • Kohteen kartoituksen jälkeen suunnittelemme mahdollisen uuden putkiston tai muokkaamme vanhan putkiston käymään uusille laitteille.
  • Mitoitamme pumput ja vaihdamme vanhan ohjauskeskuksen, venttiilit sekä pinnanohjauslaitteiston.
  • Teemme kaikki tarvittavat asennus- ja käyttöönottotyöt.
  • Jälkisiivoamme pumppaamon tiloista vanhat, käytöstä poistetut osat ja annamme käyttöopastuksen uudelle pumppaamolaitteistolle.
  • Puhtaan veden kohteille suoritamme aina sisäisen putkiston kloorauksen ja huuhtelun ennen verkostoon kytkemistä.

Saneerauksella pitkäikäisempi pumppaamo

Painotamme pumppaamosaneerauksessa laatua ja pitkäikäisyyttä. Käytämme vaativiinkin olosuhteisiin sopivia ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuja pultteja, kiinnitystarvikkeita ja nostoketjuja. Saneeraamamme putkisto toteutetaan joko PE-muovisena putkistona tai ruostumattomasta teräksestä valmistetuista putkista.

Soita tai laita viestiä, niin autamme pumppaamon saneeraustarpeen selvittämisessä!

Miika Juvonen 050 303 4765 / miika@pahus.fi

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.